IT Resellers Group biedt het volledige gamma van Bitdefender aan. Met de nieuwe samenwerking wil Bitdefender na de consumentenmarkt nu ook het KMO-segment aanboren. IT Resellers Group is een groepering van onafhankelijke computer solution providers. Leden van de groep genieten van speciale deals met distributeurs, leveranciers, telecom- en serviceproviders. “Onze filosofie is duidelijk”, zegt Didier […]


IT Resellers Group biedt het volledige gamma van Bitdefender aan. Met de nieuwe samenwerking wil Bitdefender na de consumentenmarkt nu ook het KMO-segment aanboren.

IT Resellers Group is een groepering van onafhankelijke computer solution providers. Leden van de groep genieten van speciale deals met distributeurs, leveranciers, telecom- en serviceproviders. “Onze filosofie is duidelijk”, zegt Didier Beernaert, oprichter van IT Resellers Group. “We werken uitsluitend met merken die een optimale betrouwbaarheid en een lange levensduur garanderen voor al onze producten.”

Nieuw marktsegment
IT Resellers Group koos naar eigen zeggen voor Bitdefender omdat de producten “even innovatief als betrouwbaar zijn”. Door de toevoeging van Bitdefender aan het portfolio van de IT Resellers Group krijgt Editions Profil – de uitgever van Bitdefender in België – de mogelijkheid de KMO-markt aan te spreken.


Via de lokale vestigingen van de leden van de IT Resellers Group krijgt Bitdefender er een uitgebreide verdeling bij. Het partnerschap tussen Bitdefender en IT Resellers Group valt samen met de lancering van het nieuwe gamma Bitdefender 2012.