Nieuws

Infor wil inkomsten uit kanaal verdubbelen

Tijdens zijn Europese conferentie voor channelpartners heeft Infor zijn plannen rond het kanaal verder toegelicht. Het softwarehuis wil zijn inkomsten uit het kanaal in de komende drie jaar verdubbelen.

De EMEA Channel Partner-conferentie van Infor vond in het Portugese Estoril plaats. Het was de eerste grote conferentie voor de kanaalpartners sinds het bedrijf in juni het Infor Partner Network (IPN) lanceerde. Het evenement onderstreepte eens te meer de ambitie die Infor in het kanaal heeft.

Nieuw partnerprogramma
Speerpunt van de nieuwe kanaalaanpak van Infor is het IPN. Dat nieuwe programma biedt kanaalpartners de tools, de middelen en de financiële stimulans om een winstgevende en duurzame business uit te bouwen rond Infor-producten. De partners genieten daarbij van concurrentiële tarieven, nieuwe prestatiebonussen en een uitgebreid trainings- en certificeringprogramma.

Met een programma rond Market Development Funding stimuleert Infor zijn partners bovendien om meer te investeren. Via die inspanningen wil Infor zijn inkomsten uit het kanaal in de komende drie minstens verdubbelen. Infor koppelt zijn nieuwe benadering van het kanaal aan een sterk onderbouwde technologische strategie, met ontwikkelingen als Infor ION en Infor Workspace.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business