Nieuws

Edpnet en Eurofiber mikken op kmo

Telecomprovider edpnet neemt de glasvezelverbindingen van Eurofiber op in zijn productportfolio. Met de verbindingen wil edpnet voorzien in de groeiende behoefte aan hoge bandbreedte bij de kmo.

“Onze klanten zijn kleine en middelgrote organisaties”, zegt Joachim Slabbaezrt, COO van edpnet. “Ze willen steeds meer bandbreedte om zelf snel te kunnen surfen op het internet, maar ook om hun klanten snelle webdiensten te kunnen bieden.” Met de op glasvezel gebaseerde ethernetverbindingen van Eurofiber kan edpnet in dat verband een flexibele en betaalbare oplossing bieden.

Complementair

Eurofiber levert enkel de verbindingen, terwijl edpnet instaat voor de extra diensten. Op die manier werken de twee bedrijven duidelijk complementair. De samenwerking is trouwens niet nieuw. Beide bedrijven realiseerden samen al diverse projecten. “De ondertekening van ons partnercontract is de logische volgende stap in onze samenwerking”, zegt Lars Alkema, directeur van Eurofiber. “Het partnership geeft ons de flexibiliteit om samen te groeien en te innoveren, om onze klanten zo de beste service te kunnen bieden.”


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business