Nieuws

Eurofiber en Nucleus bieden samen glasvezel aan

Hostingbedrijf Nucleus gaat de glasvezelverbindingen van Eurofiber aanbieden als onderdeel van zijn oplossingen. Beide bedrijven hebben daarover een akkoord bereikt.

“We willen onze klanten de mogelijkheid bieden om op een snelle en betrouwbare manier toegang te hebben tot hun data”, zegt Wouter Sergeyssels, managing partner bij Nucleus. “Dankzij de samenwerking met Eurofiber zijn we daartoe in staat. De verbindingen van Eurofiber vormen de missing link tussen onze klanten en onze datacenters.” Eurofiber levert daarbij enkel de netwerkinfrastructuur, zonder eigen diensten. Het aanbod van Nucleus en Eurofiber is op die manier perfect complementair.

De glasvezelverbindingen van Eurofiber spelen voor Nucleus een belangrijke rol bij de toepassing van nieuwe technologieën. Zo zal het bedrijf in 2012 een oplossing voor Virtual Desktop Infrastructure introduceren. Daarbij draaien niet alleen de servers, maar ook de desktops van klanten in een datacenter. Snelle verbindingen vormen bij dat soort oplossingen een onmisbare component.


 

businesseurofiberitresellernucleus

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals