Nieuws

Grafische kaarten tot 150 euro

Grafische kaarten, iPad 3, zo werkt een 3D-scherm, programmeren met Arduino, goedkoop PDF's bewerken, Download-pas GoogleClean 3

Klaar voor de iPad 3
Zal de iPad ook in 2012 de enige succesvolle tablet blijven? Onze expert blikt vooruit en presenteert tegelijkertijd de allerbeste accessoires voor jouw tablet.

Grafische kaarten
Waarom nog investeren in een aparte grafische kaart als geïntegreerde oplossingen (bijna) dezelfde 3D-ervaring bieden? We zoeken het uit met een diepgaande test van grafische kaarten uit de klasse tot 150 euro. Een alles onthullende labtest die ook nagaat of niet-gamers kunnen profiteren van een krachtige grafische chip.

3D-printers
Kleine, driedimensionale objecten die ontworpen zijn met de pc kunnen met een speciale 3D-printer in het echt gecreëerd worden. Moeilijk te geloven? Wij tonen hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Muziek streamen
Hoog tijd voor een stand van zaken in online muziekdiensten. We sommen alle belangrijke spelers op, en tonen hoe je deze online muziek in je huiskamer laat knallen.

Gratis: download-pas voor GoogleClean 3

Google biedt veel fantastische gratis software aan, maar net daardoor kan het veel over zijn gebruikers te weten komen. Veel Google-applicaties sturen immers op de achtergrond data door naar Google. Zo weet de internetreus perfect welke websites jij bezoekt en waar je naar zoekt met hun website. Met GoogleClean van Abelssoft stel je je privacy weer veilig. Deze handige tool breekt immers de datatransfers naar Google af. Het detecteert automatisch welke software van Google geïnstalleerd staat op je pc en laat je toe om minutieus zijn gedrag onder controle te houden.

PC Magazine biedt via een download-pas een in tijd en functionaliteit onbeperkte versie van GoogleClean 3 aan. Enkel het onderdeel Google Radar ontbreekt. Voor het gebruik van deze volledige versie is een gratis online registratie vereist. Belangrijk: deze download-pas is geldig tot 20 maart 2012.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business