Nieuws

Targus introduceert tech-cessories voor de nieuwe iPad

Targus introduceert collectie cases voor nieuwe iPad

Targus introduceert een complete collectie van vijf beschermende tassen voor de Apple New iPad. Stuk voor stuk ontwikkeld om te laten zien dat elegant design en multifunctionele bescherming goed samengaan. Ontworpen met een scala aan klanten in gedachten, variërend van zakenmensen die een onverwoestbare en veelzijdige tas willen, tot mensen die in hun vrije tijd gewoon willen dat hun iPad onderweg geen blutsen of krassen oploopt. De collectie bevat zacht aanvoelende twill- en lederlook-materialen, afgewerkt met hoge kwaliteit details, een handige magnetische iPad opstart- en uitschakelfunctie en een uitgekiende opbergruimte voor de stylus.

“Wij weten dat iPad-gebruikers niet alleen houden van hun apparaat, maar deze ook willen beschermen in een tas die perfect past bij het design. Karakteristiek voor hun eigen persoonlijkheid,” zegt Oli Frankish, Commercial Director EMEA bij Targus.  “Onze tassen zijn ontworpen voor die klanten die kwaliteit en klasse verlangen en hun tas net zo uitzoeken als ze bij modeaccessoires zouden doen. Of hun apparaat nu tot inzet komt in de directiekamer of in het café, wij hebben voor elk wat wils. In expressieve kleuren, zoals grafietgrijs, hemelsblauw, rozen roze en klassiek rood, plus een reeks robuuste, fijn aanvoelende materialen. Speciaal met elkaar gecombineerd om onze stijlvolste collectie iPad-tassen aller tijden te creëren.”

VersaVu™ Case met 360° Rotating Stand voor New iPad
(verkrijgbaar in zwarte lederlook of roze/grijs, koningsblauw en roze twill)
Voor veeleisende iPad-gebruikers: werken in panorama- of hoogformaat met het roterende mechanisme waarvoor patent is aangevraagd en dat zes verschillende kijk- en typ-standen biedt, met de magnetische iPad opstart-/uitschakelfunctie en bergruimte voor de stylus.
 

VuScape™ Stand & Cover voor New iPad
(verkrijgbaar in zwarte lederlook of koningsblauw, grijs en roze twill)
Extra goede bescherming met de magnetische iPad opstart-/uitschakelfunctie, drie verschillende handsfree kijkhoeken en bergruimte voor de stylus.
 

Premium Click-In™ Case voor New iPad
(verkrijgbaar in zwart, roze/pink, koningsblauw en red twill)
Slanke, lichtgewicht beschermende omslag van zacht aanvoelende twill met de magnetische iPad opstart-/uitschakelfunctie en bergruimte voor de stylus.
 

Click-In™ Case voor New iPad
(verkrijgbaar in zwart, hemelsblauw en roze)
Extra slanke bescherming van voor- en achterkant, met magnetische iPad opstart-/uitschakelfunctie en een afdekhoes die in een standaard veranderd kan worden om gemakkelijk te kunnen typen en bekijken.
 

VuComplete™ Back Cover voor New iPad
(verkrijgbaar in zwart of transparant):
Als metgezel van de Apple Smart Cover biedt de VuComplete een sterke, beschermende kunststof  huls voor de achterzijde van de iPad.

Deze nieuwe Targus artikelen komen gelijktijdig met de lancering van de New iPad op de markt voor de detailhandel en consumenten. O.a. verkrijgbaar bij Media Markt, Fnac, Krefel, Cora, Cactus, High Fi en Apple (Premium) Resellers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business