Nieuws

Vrouwen komen van Venus laptoptassen van Targus

Targus introduceert serie modieuze laptoptassen ontworpen voor vrouwen

Ook al hebben zowel vrouwen als mannen elke dag onderweg hun laptoptas bij zich en zal het aantal vrouwelijke gebruikers binnenkort naar verwachting groter zijn dan het aantal mannelijke; de meeste laptoptassen zijn qua design nog altijd ingesteld op mannen. Deze traditionele tassen zijn daarom vaak groot en praktisch, maar naar de mening van veel vrouwen ook plomp. Daarom lanceert Targus nu een nieuwe serie laptoptassen – ontworpen door vrouwen voor vrouwen. Deze combineren de vrouwelijke damestas met de praktische laptoptas.
 

Vrouwen met laptops zijn ruwweg in twee groepen te delen: zij die een traditionele laptoptas gebruiken en zij die hun laptop liever in een gewone handtas stoppen. De traditionele tas is praktisch en overzichtelijk, heeft veel vakken en aparte ruimten voor de laptop en accessoires. Maar er is één groot minpunt. Hij is maar zelden stijlvol en vrouwelijk. Omgekeerd is de typische damestas niet gemaakt voor het vervoeren van een laptop en een oplader en het is dan ook vaak een rommelige en onhandige oplossing, die de laptop in het ergste geval kan beschadigen.
Aan dat dilemma maakt Targus nu een einde met de introductie van drie nieuwe tassen, voor vrouwen die graag een praktische tas met een vrouwelijke uitstraling willen. Daarom zijn deze tassen ontworpen voor vrouwen – door vrouwen.
 

Make-up en mobieltje voor het grijpen
De drie tassen onderscheiden zich door verschillende materialen en designs. Het topmodel – Boho – is van donkerbruin imitatieleder, dat deze tas ook een ruige look geeft. Tegelijkertijd is het van robuust materiaal, dat tegen weer en wind beschermt. Aan de voorkant van de tas zitten markante gespen en twee grote vakken voor spullen die je snel moet kunnen pakken, zoals mobiel, sleutels en make-uptasje.
 

Aan de binnenkant is de tas één grote, praktische vriend. Hij heeft een groot gevoerd vak, dat 16” laptops en de kleinere varianten veilig op zijn plaats houdt. Verder zijn er handige vakjes voor kabels, documenten, pennen en visitekaartjes. In deze vakjes krijgt alles een veilig plekje en je vindt je spullen ook weer makkelijk. De Boho Ladies Bag van Targus is licht en praktisch en tegelijkertijd is hij op bescheiden wijze stijlvol, zodat de professionele en vrouwelijke look goed tot uiting komt.
 

Naast model Boho lanceert Targus twee andere laptoptassen speciaal voor vrouwen. Deze modellen heten respectievelijk Annette (TLT078EU) en Carlie (TLT076EU).
 

De nieuwe Targus Boho Ladies Bag (TLT621EU) kost €59,99 incl. btw.
De twee andere modellen kosten respectievelijk €44,99 en €49,99 incl. btw.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business