Nieuws

Smart Business Strategies 126

In deze Smart Business Strategies leest u:

Dossier Extralegale voordelen
De kloof tussen brutoloon en nettoloon is bijna nergens ter wereld zo groot als in België. Extralegale voordelen zijn dan ook bijna een noodzaak. Maar welke extralegale voordelen kunnen nog het verschil maken? Kunt u uw werknemers hiermee nog motiveren? En welke rol speelt software hierin? U leest het in dit dossier.

[download_file]

Fleet Management Guide
Wellicht het meest aantrekkelijke extralegale voordeel blijft nog steeds de bedrijfswagen. Al werd hier met de recente nieuwe wetgeving behoorlijk aan geknaagd. Bent u al op de hoogte van de impact? En wat zijn de gevolgen voor uw onderneming? Deze en andere vragen krijgen een antwoord in deze Guide.

Dossier Cloud Computing
Tien stellingen en/of mythes werden voorgelegd aan een panel van experts. Resultaat: een grondig en genuanceerd overzicht van cloud computing in België anno 2012.

En verder bestuderen we de impact van de iPad op het papierverbruik, vergelijken we Googles online privacy policy met die van enkele andere giganten, meten we de intelligentie van beveiligingscamera’s, berekenen we het aan ICT te wijten productiviteitsverlies, pleiten we voor trage besluitvorming, bieden we tips voor uw Facebookwinkel, gunnen we u een blik in de Bloedkamer en overlopen we vier spraakmakende smileys.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business