Nieuws

Windows Backup oplossing voor kleine kantoren

LaCie 4big Rack Office

Volledige bescherming van uw gegevens. Eenvoudig samenwerken binnen uw bedrijf. Microsoft Windows Home Server 2011 drijft de LaCie 4big Rack Office aan. Dankzij een overzichtelijk installatieproces en de vertrouwde Windows-omgeving is de 4big Rack Office snel in kleine bedrijven te implementeren.

"De LaCie 4big Rack Office is een uitstekende oplossing om automatisch back-ups van bestanden en gegevens te maken en deze vervolgens te beheren en te raadplegen", zegt Nick Parker, VP WW OEM Marketing van Microsoft. "Door de combinatie van de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van het Windows-platform en de technische expertise van LaCie beschikken kleine bedrijven over een eenvoudige en veilige manier om ook via de cloud verbonden te blijven."

VOLLEDIGE GEGEVENSBESCHERMING
Met een voorgeconfigureerde RAID 5 op vier schijven en automatische back-ups voor maximaal tien pc"s en drie Mac"s beschermt de 4big Rack Office alle bedrijfsbestanden. Het apparaat automatiseert de back-ups van computers: van afzonderlijke bestanden (zelfs als deze geopend zijn) tot en met het complete systeem. Dankzij realtime systeembewaking vanaf elke locatie en meldingen van de statusconsole zorgen beheerders eenvoudig voor regelmatige back-ups van alle computers.

De 4big Rack Office ondersteunt beveiligde RAID 1- en RAID 5-modi voor automatische bescherming op hardwareniveau. Als er onverhoopt een storing aan één schijf optreedt, is die eenvoudig te vervangen zonder dat er ook maar één byte aan gegevens verloren gaat. Voor extra gegevensbescherming kunnen beheerders een back-up van alle gegevens naar een NAS op een externe locatie maken. Door de nauwe integratie met Wuala is het zelfs mogelijk om een back-up van cruciale gegevens te maken met de veilige LaCie-service voor cloud-opslag.

DELEN ZOALS HET HOORT
De 4big Rack Office stelt bedrijven in staat om makkelijk samen te werken. Bestanden zijn op kantoor en via de cloud te delen. Het apparaat kan bestanden aanbieden aan elk besturingssysteem en apparaat binnen het netwerk: pc, Mac of Linux. Met de Windows-functie voor toegang op afstand kunnen medewerkers zelfs onderweg bestanden raadplegen, die op het NAS zijn opgeslagen.

Gebruikers van de 4big Rack Office ontdekken de vele voordelen van online opslag met een gratis proefversie voor drie maanden aan veilige cloud-opslag (100 GB) bij Wuala. Hiermee delen en synchroniseren ze bestanden en profiteren ze van betere samenwerkingsmogelijkheden. Medewerkers kunnen hun bestanden veilig online opslaan en raadplegen vanaf elke locatie, zelfs via een smartphone.

GARANTIE
De LaCie 4big Rack Office heeft een garantie van drie jaar. Deze garantie omvat uitgebreide, gratis webbronnen, deskundige interne technische ondersteuning en wereldwijde dekking voor reparatie en/of vervanging. Daarnaast zijn aanvullende services en garanties aan te schaffen. Meer informatie is te vinden op www.lacie.com/warranties.

BESCHIKBAARHEID
De 4big Rack Office is verkrijgbaar met een capaciteit van 8 TB via de LaCie Online Store en LaCie Storage Partners voor een adviesprijs vanaf 1179 € (inclusief btw).

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business