Nieuws

Het nieuwe werken

Thuiskantoor
Het nieuwe werken, SOHO, BYOD, … het zijn allemaal hippe termen die op één grote trend duiden: vandaag willen we ook van thuis uit kunnen werken. We tonen digitale werkers hoe ze optimaal hun thuiskantoor inrichten en welke tools ze nodig hebben om vlot te communiceren.

Beter geluid
Het oor wil ook wat, maar jammer genoeg komt uit een typische computerluidspreker een weinig oorstrelend geluid. PC Magazine gaat via een test van stereospeakers op zoek naar ware hifikwaliteit op de pc.

Encryptie
We staan er niet meer bij stil, maar de bits die we over het internet naar elkaar versturen zijn in principe leesbaar voor iedereen die ze kan onderscheppen. Encryptie past daar een mouw aan, maar hoe werkt dat eigenlijk en is het ook echt veiliger?

Inclusief TuneUp Utilities 2011 voor 6 maanden

Vorig jaar riep PC Magazine deze uitstekende verzameling van handige systeemtools nog uit tot absolute testwinnaar. Vandaag geven we je de mogelijkheid om gedurende 6 maanden zelf te ervaren wat TuneUp Utilities 2011 kan betekenen voor jouw pc.

Probeer zeker de Undelete-functie en de ingebouwde defragmenteerder van TuneUp Utilities uit. Het pakket is bovendien volledig Nederlandstalig. Hou de Download-pas bij de hand, en volg de instructies op onze website om TuneUp Utilities 2011 te installeren en activeren. Voor het gebruik van TuneUp Utilities 2011 is een gratis online registratie vereist. Belangrijk: deze actie loopt  tot 16 oktober 2012. Daarna kun je de software niet meer downloaden!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business