Nieuws

Smart Guide Security & Storage

In deze Smart Guide rond Security & Storage bieden wij onze lezer een unieke inkijk in de plannen, uitdagingen en budgetten op het vlak van de beveiliging en opslag van data. Het onderzoek, uitgevoerd door de redactie van Smart Business Strategies, loopt in nauwe samenwerking met de organisatoren van de vakbeurs Infosecurity en Storage Expo.

Het is de eerste maal dat Smart Business Strategies en de beurs Infosecurity & Storage Expo de handen in mekaar slaan voor een onderzoeksproject. De lezers van Smart Business, de business decision makers in organisaties, krijgen hierdoor een uniek zicht op wat er gebeurt in organisaties op het vlak van security & storage. Een unieke kans voor onze lezers om zich te benchmarken.

[download_file]

Parallel met de onderzoeksresultaten lichten we in deze bijlage enkele trends toe op het vlak van security. Daarnaast biedt de redactie trends en concrete tips voor uw storage project. Want data zijn nu eenmaal de kroonjuwelen van organisatie. Maar hoe kan u ze bewaren, beheren en beschermen? Het is daar waar deze bijlage, en het bijhorende marktonderzoek, om draait.

De Smart Guide Security & Storage verschijnt bij Smart Business Strategies nummer 134.

beveiligingbusinessinfosecurityitprofessionalsmart guidestoragestorage expotrendsentips

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen