Nieuws

Farstone VirtualDrive 15 Pro

Download hier met behulp van de Download-pas die zit bij PC Magazine 168 de volledige versie van Farstone VirtualDrive 15 Pro. Deze actie loopt tot 11 juni 2013.

Die oude getrouwe cd/dvd-drive loopt stilaan op zijn laatste benen. En toch hebben we nog nood aan een manier om onze schijfjes op een handige manier te bewaren. Dat kan met een tool zoals VirtualDrive van Farstone. Je kunt er niet alleen schijven – inclusief Blu-rays – mee maken, maar ook bestaande schijven kopiëren naar de harde schijf om deze vervolgens te virtualiseren en te delen. Een cadeau ter waarde van 38 euro!

Hou de Download-pas bij de hand. Voor het gebruik van deze applicatie is een gratis registratie vereist. Klik op de grote rode knop en log in (of registreer je als dat nog niet gebeurd is). Geef daarna de downloadcode in zoals je die vindt op de achterkant van de Download-pas, en lees de instructies.

[download_file]

Belangrijk om weten: deze actie loopt tot 11 juni 2013 en is beperkt tot de eerste 2.500 geldige aanvragen. Daarna kun je de software niet meer downloaden of activeren. Wees er dus tijdig bij.

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business