Nieuws

Masterclass Projectmanagement

Leadership voor projectmanagers

Projectmanagement en projectleiderschap zijn twee verschillende dingen. Leiden is de dingen in de goede richting sturen, managen is de dingen goed doen. Tijdens deze training leert u een betrokken en loyaal projectteam te motiveren en te enthousiasmeren. Frans van Rooij, de docent, coacht u om een inspirerende en stuwende kracht achter uw projecten te worden én te blijven.

[download_file]

Deze training is de tweede module van de Masterclass Projectmanagement.

De Masterclass Projectmanagement biedt een uitdieping aan op het programma "Projectmanagement van A tot Z" dat de basis covert. De Masterclass bestaat uit 3 modules van in totaal 5 dagen. U kunt deze modules ook los van elkaar volgen.
– Methoden en technieken (module 1)
– Leidinggeven aan projectteams (module 2)
– Beïnvloeden in een projectomgeving (module 3)

Doelstelling

Een onmogelijke opdracht?

Projectleiders moeten ervoor zorgen dat een multidisciplinair team de deadline haalt binnen de gevraagde tijd, kwaliteit en budgeteisen. Dat projectleiders zich slechts tijdelijk in een managementpositie bevinden en dus niet noodzakelijk een hiërarchische positie in de organisatie zelf innemen, maakt dit extra moeilijk.

Deze tweedaagse biedt een antwoord op de vele vragen waarmee projectleiders kampen. Hoe houdt u het overzicht? Hoe dwingt u duidelijkheid af? Hoe krijgt u verwachtingen helder? Hoe geeft u opdrachten zonder autoritair te zijn? Hoe handelt u in conflictsituaties? De docent zoekt samen met u naar oplossingen. Aan het einde van de rit kunt u uzelf met recht en reden een betere projectleider noemen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business