SecureLink neemt ‘ethische hacker’ ISSX over

De Antwerpse IT-dienstverlener SecureLink maakte gisteren de overname bekend van het Nederlandse IT-beveiligingsbedrijf ISSX B.V.

SecureLink neemt ‘ethische hacker’ ISSX over

De Antwerpse IT-dienstverlener SecureLink maakte gisteren de overname bekend van het Nederlandse IT-beveiligingsbedrijf ISSX B.V, dat in de toekomst als zelfstandige afdeling binnen SecureLink zal opereren onder de nieuwe naam SecureLABS. Met die overname wil SecureLink verder uitgroeien tot een ‘total security provider’. Het in 2007 opgerichte ISSX is gespecialiseerd in het in opdracht van klanten ‘ethisch hacken’ van hun internet- en intranetinfrastructuur, om zo kwetsbare plekken op te sporen en lekken te helpen dichten.

Strategische overname
Bert Van Loco, medeoprichter van SecureLink, noemt de overname van ISSX ‘strategisch’. “Ze past in onze ambitie om onze dienstverlening uit te breiden”, zegt hij. “Ze voegt ook een belangrijk kennisgebied toe. Door de toename van de security-aanvallen is het belang van het regelmatig of permanent beoordelen van de infrastructuur sterk toegenomen. Net als de behoefte om systemen op kwetsbaarheden te onderzoeken. Het in opdracht laten hacken maakt daar onderdeel van uit.”
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business