Nieuws

Views on it : BASWARE

[Partner info] Welke trends ziet u in de IT-sector, vandaag en morgen?

Cloud Computing / SaaS is een van de belangrijkste trends in het huidige economisch klimaat en onze business. Mobiele toepassingen en samenwerkingstools spelen een cruciale rol: ze bieden directe toegang tot zakelijke applicaties en informatie en meer flexibiliteit en grotere efficiëntie aan bedrijven die hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren.
 

Bernard Remacle, Sales Director Benelux

Hoe speelt uw bedrijf in op deze trends?

Basware biedt -  als onderdeel van haar strategie – Purchase-to-Pay en e-Invoicing oplossingen aan via een flexibel cloud-based platform, gebaseerd op open standaarden. Het platform combineert Basware’s B2B proceskennis met zijn cloud diensten om eenvoudige connectiviteit op het Commerce Netwerk te verzekeren aan  bedrijven van alle groottes. Basware investeert voortdurend in R&D om innovatieve, intuïtieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren die aan de eisen van de klant en de markt beantwoorden. Dankzij ons cloud-gebaseerd aanbod hebben klanten steeds toegang tot de laatste versie van onze oplossingen, waaronder mobiele applicatie en samenwerkingstools die snel ingezet kunnen worden zonder extra investeringen in infrastructuur.

 

Zullen cloud computing en/of nieuwe mobiele toestellen de rol van IT veranderen? En zo ja, hoe?

Bedrijven en particulieren zijn vandaag minder gehinderd door tijds- en plaatsbeperkingen, dankzij mobiele apparaten en applicaties. Cloud, Mobile en Social veranderen het technologie gebruik van bedrijven. IT krijgt de uitdaging om deze krachten te integreren met zowel andere cloud oplossingen als met bestaande on-premise applicaties. De ICT- manager zal zich minder richten op technologie op zich maar meer op het verstrekken van de juiste informatie en communicatie aan het personeel. Bedrijfssystemen bewegen van ‘systems of record’ (vb. boekhoudsystemen) naar ‘systems of engagement’ (vb. koper/leveranciersnetwerken) zodat medewerkers zowel intern als extern verbinding kunnen maken met partners, klanten en leveranciers. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business