Nieuws

Views on it : VMWARE

[Partner info] Welke trends ziet u in de IT-sector, vandaag en morgen?

De IT van morgen heeft als opdracht te evolueren naar een departement met toegevoegde waarde. Meerwaarde inzake dienstverlening en zo een tegengewicht vormen voor ‘mobile rebels’ en ‘covert clouds’.  Meerwaarde inzake prijs (auctioning van workloads) en value (snelheid, beveiliging, compliancy). Tot slot: leveren van informatie die omzet kan verhogen.

 

Leo Costers, Country Manager Belgium & Luxembourg

Hoe speelt uw bedrijf in op deze trends?

VMware staat voor ICT transformatie. De interne cloud helpen we bouwen, we ondersteunen tientallen service providers in de bouw van de externe cloud en dankzij een “cloud-operating system” (vCloud Suite) zorgen we voor een vlotte uitwisseling van workloads tussen interne IT en ICT delivery partners.  Dit is het verhaal van de back-end waar we infrastructuur poolen en virtualiseren.  Aan de gebruikerszijde bouwen we verder op deze ervaring.  We transformeren assets voor de eindgebruiker als centrale diensten volgens de policies en we leveren data en applicaties aan eindgebruikers wanneer ze het nodig hebben op het door hen op dat ogenblik gebruikte toestel.  Zo ervaren eindgebruikers toegevoegde waarde van centrale ICT.

 

Zullen cloud computing en/of nieuwe mobiele toestellen de rol van IT veranderen? En zo ja, hoe?

Absoluut.  Ze zijn de invitaties voor vele bedrijfsleiders om opnieuw de nadruk te leggen op hun core business.  Het werken met informatie (aangeleverd of verwerkt, intern of extern, volgens afgesproken service levels) ter ondersteuning van de bedrijfsresultaten. De kosten van ICT zullen in de toekomst aanzienlijk kunnen dalen en de vrijgekomen middelen en mensen kunnen aangewend worden om sneller te reageren op de marktomstandigheden.  Om data mining te gaan doen en aldus nieuwe initiatieven te lanceren vanuit ICT. ICT wordt aldus niet langer ervaren als een kostlocatie maar eerder als een aanbrenger van een mogelijke differentiatie. Nieuwe markten, nieuwe producten, nieuwe saleskanalen, nieuwe diensten die kunnen aangeboden worden!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business