Nieuws

Views on it : BECHTLE

[Partner info] Welke trends ziet u in de IT-sector, vandaag en morgen?

ICT heeft een steeds crucialere rol binnen bedrijven. Tegelijkertijd zien we dat waar voorheen de netwerkbeheerder in grote lijnen bepaalde hoe de infrastructuur eruit zag, nu de gebruikers meer en meer bepalen hoe ICT ingevuld wordt binnen hun bedrijf. Voor IT-managers en inkopers is het een steeds grotere uitdaging binnen hun IT budget te kunnen voldoen aan de eisen en wensen van zowel de gebruikers, alsook de strategische doelstellingen van de onderneming te bereiken. De wereld wordt daarbij steeds kleiner door trends als mobiliteit en cloud computing.

 

Ruth Wachelder, General Manager

Hoe speelt uw bedrijf in op deze trends?

Bechtle ontwikkelt continu met de markt mee. In 14 Europese landen investeren we in een combinatie van technische kennis van onze ruim 6.000 medewerkers, en in ons zeer efficiënt eProcurement platform: bios®. bios® is een op behoefte toegesneden online-inkoopsysteem met het doel om inkoopprocessen te bundelen en te versnellen, optimaal van raamcontracten voor de hele onderneming te profiteren, IT-inventarissen geautomatiseerd te beheren en daardoor tijd en kosten te besparen. Bovendien bieden we onze klanten optioneel onze geïntegreerde IT Asset Management-oplossing voor de weergave van de hele IT levenscyclus. Tegelijkertijd staan onze gekwalificeerde medewerkers klaar om onze klanten te ondersteunen en adviseren  bij het kiezen van de beste oplossing.

 

Zullen cloud computing en/of nieuwe mobiele toestellen de rol van IT veranderen? En zo ja, hoe?

Ja. Cloud computing geeft bedrijven de mogelijkheid steeds mobieler en flexibeler te werk te gaan.
Zo kan men waar en wanneer men wil aan de nodige data en applicaties. Dit geeft de gebruiker steeds meer vrijheid. Omdat de kosten van Cloud services transparant zijn, is het makkelijker in te schatten welke budgetten kunnen vrijgemaakt worden voor verbeteringen in de IT infrastructuur. Bechtle ziet de ontwikkeling eerder richting een hybride cloud gaan, waarbij wordt gekeken naar welke functionaliteiten gemakkelijk uit de cloud gehaald kunnen worden, en welke services intern geleverd zullen blijven worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business