Nieuws

Views on it : CEGEKA

[Partner info] Welke trends ziet u in de IT-sector, vandaag en morgen?

Ten eerste, hybride cloudmodellen met deels on-site infrastructuur, private en public cloud zullen winnen. Ten tweede, software outsour-cing: bedrijven plooien terug op de core business en zoeken betrouwbare partners voor hun applicaties. En ten derde, de connected organisation en de gevolgen van mobile voor infrastructuur, security en applicaties.

 

Christoph Neut, Managing Director Cegeka Vlaanderen

Hoe speelt uw bedrijf in op deze trends?

Door goed te luisteren naar onze klanten en hen voorstellen wat ze nu en in de toekomst echt nodig hebben. Zij beslissen over concrete projecten. Als hybride cloudintegrator bouwen we voort op onze jarenlange ervaring met onze eigen private cloud en zetten we met onze partners verdere stappen in de public cloud. Operational excellence en agility blijven daarin cruciaal.

Innoveren doen we in onze Software Factory met mobile, web en BI toepassingen. Het aantrekken van toptalent blijft een cruciale factor. In dit kader neemt het belang van onze nearshore capabilities als onderdeel van ons hybride delivery model toe. Naast remote infrastructuurbeheer kunnen we in Roemenië met de European App Factory snel en efficiënt mobile business apps bouwen.

 

Zullen cloud computing en/of nieuwe mobiele toestellen de rol van IT veranderen? En zo ja, hoe?

Uiteraard, dat zien we bij onze klanten en ook bij Cegeka. Hybride cloudoplossingen zijn de toekomst. Ook de connected organisation is vandaag al een feit. Heel wat Cegeka klanten werken al erg connected en mobiel, of zitten in een transitie er naartoe. De IT-werkplek zoals Cegeka die kan aanbieden, moet je buiten het kader van een desktop of laptop zien. Altijd, overal, multi-device en real-time informatie zijn de trefwoorden. En dat lukt enkel met een degelijke cloudoplossing.

Het werkplekbeheer, de ICT-infrastructuur, security- en applicatiebeheer worden in snel tempo aangepast met nieuwe dienstverlening erbovenop. Eenvoud voor de gebruiker betekent achter de schermen vaak meer complexiteit.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business