Nieuws

Views on it : ANALYS4IT

[Partner info] Welke trends ziet u in de IT-sector, vandaag en morgen?

Voor zakenmensen van de 21ste eeuw is de cloud een onmisbaar marketinginstrument geworden.  Hoe een bedrijf zich in de cloud profileert  bepaalt de groei van de komende 5 jaar. Stilstaan in de cloud is achteruitgang. Cloud visionairs bepalen koopgedrag van klanten. Alleen een goede strategie in de cloud zal op korte termijn het verschil maken. 

 

Danny Zeegers, Cloud Expert

 

Hoe speelt uw bedrijf in op deze trends?

De laatste twee jaar werden we door de markt geduwd naar een bepalende rol als CloudExpert. Ons team heeft een voor ons land ongeëvenaarde expertise. Een top 500 bedrijf als Allsport blijft zijn concurrenten voor door een stroomlijning van alle processen volledig in de cloud. We werken samen met Belux Mondial, een toonaangevend bedrijf in cloudmarketing uit Limburg. We werkten samen de Bemox Cloud uit. Dit is een cloudapplicatie die volgnummers beheert, en de slager om de hoek met twee muisklikken advertenties toont naast het volgnummer dat bediend wordt. Samen met grote speler uit de pharmeutica  werkten we een cloudsysteem uit dat wachtdiensten op een scherm toont in apotheken. Verschillende importeurs werken met ons samen voor b2b e-commerce.

 

Zullen cloud computing en/of nieuwe mobiele toestellen de rol van IT veranderen? En zo ja, hoe?

Een uitdaging voor cloudexperts is het aspekt beveiliging. Niet voor niets werken we samen met Vasco om al onze webapplicaties te voorzien van het Mydigipass systeem. Gedaan met onveilige logins en paswoorden. De expert waakt over uw vertrouwelijke gegevens. Er zal zeker een herbronning zijn van de IT experts. Kleine datacenters gaan allemaal ten onder. Enkele grote datadorpen met visie zullen overeind blijven. Systeem specialisten zullen de cloudapplicaties continuiteït geven. De interne IT afdeling zal zich meer op het fijnafstemmen van bedrijfprocessen kunnen concentreren. Dit zal de gebruiksvriendelijkheid van toepassingen alleen maar ten goede komen. “Do More with Less” zal de motor van Cloud IT zijn. Ons team is er klaar voor.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business