Nieuws

Computacenter

[Partner info] Uw IT-infrastructuur beheren zonder zorgen? Het kan!

Computacenter werd in 1981 opgericht en heeft als toonaangevende aanbieder van IT-infrastructuur diensten vandaag meer dan 11.000 werknemers over heel Europa. Computacenter België maakt deel uit van de Europese organisatie, maar heeft een sterke lokale verankering.  Met een kantoor zowel in Vlaanderen als in Wallonië en met meer dan 200 werknemers is het een stevige partner is het leveren van IT infrastructuur diensten. Een sterk team en twee locaties zorgen ervoor dat Computacenter België tegelijk dicht bij zijn klanten staat en kan profiteren van de kennis, ervaring en steun van de internationale groep. Getuige hiervan zijn de talloze referenties op de Belgische markt.

Doelstellingen van de klant voorop

Computacenter adviseert haar klanten over de te volgen IT-strategie, implementeert de meest geschikte technologie van toonaangevende leveranciers en beheert de technologische infrastructuur van klanten. In elk stadium in dat proces zorgt Computacenter dat de kosten en moeilijkheden beperkt blijven en vermindert het de struikelblokken die bedrijven tegenkomen in hun streven naar verbetering en verandering. Of het nu gaat om het mobieler maken van werknemers, om het vereenvoudigen van de supply chain of monitoren van de services, Computacenter zorgt ervoor dat de IT-infrastructuur klanten helpt hun zakelijke doelen te bereiken.
Als marktleider in het aanbieden van IT infrastructuur diensten heeft Computacenter zowel de technologie, de vaardigheden als de expertise in huis om IT-departementen te helpen een grotere waarde te halen uit hun technologische investeringen.

Wat kan Computacenter voor u doen?
Source & deploy: Computacenter adviseert, selecteert, installeert?en implementeert uw IT-infrastructuur en hardware. Het biedt alle mogelijke ondersteuning, inclusief uitgebreide licensing en follow-up gedurende de volledige levenscyclus van hard- en software.
Consult & change: Computacenter implementeert en beheert infrastructuurprojecten. Het adviseert en ondersteunt bedrijven?bij al hun technologische migraties of veranderingen zodat hun IT-infrastructuur optimaal presteert én rendeert.
Manage & transform: Als de klant dat wil, optimaliseert Computacenter de IT-infrastructuur en –processen en neemt het zelf het volledige IT-beheer over voor de klant.

Waarom zou u voor Computacenter kiezen?
Met meer dan dertig jaar ervaring en met de ruggensteun van een grote internationale groep is Computacenter een betrouwbare partner, zowel op technisch als financieel gebied. En met de combinatie van kennis, skills en lokale aanpak, bent u verzekerd van een optimale dienstverlening.

bedrijfsgegevens:
Computacenter
Eva De Blander, Marketing Coordinator Computacenter
Ikaroslaan 31 ;  B-1930 Zaventem  ;  Tel: +32(0)2/704.94.11  ;  Fax: +32(0)2/704.95.95
infobelgium@computacenter.com  ;  www.computacenter.be

Informatic Services – IS, Part of Computacenter
Axisparc, Rue Emile Francqui 3  ;  B-1435 Mont-Saint-Guibert  ;  Tel: +32(0)2/704.94.11 
info@i-s.be 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business