Nieuws

Tevredenheid over IT stijgt opnieuw

Belgische bedrijven zijn, in vergelijking met vorig jaar, over het algemeen (iets) meer tevreden over hun IT-leverancier.

Belgische bedrijven zijn, in vergelijking met met vorig jaar, over het algemeen (iets) meer tevreden over hun IT-leverancier. Van een cijfer van 7,4 vorig jaar gaan we naar 7,5. Hiermee wordt de dalende trend omgebogen.

Andere opmerkelijke vaststellingen zijn de verdere opmars van cloud computing en die van mobility, met mobiele toestellen (laptops en tablets) en draadloze netwerken hoog op de agenda.

Veel bedrijven vernieuwen de komende twaalf maanden hun pc- en Office-omgeving, maar ook security en document management verdienen de nodige aandacht. Terwijl offshore outsourcing dan weer over zijn hoogtepunt is.

Dit alles blijkt uit ons marktonderzoek, het grootste Belgische IT-onderzoek in zijn soort en meteen ook de rode draad in dit succesvolle ICT-jaarboek.

Het ICT-Jaarboek kunt u gratis downloaden in pdf-formaat. De papieren versie (252 pagina"s) is voor 7,5 euro hier te koop in onze shop. 
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business