Nieuws

Vijf business facts die tot de verbeelding spreken (3)

Van de productiefste dag van de week tot roken in de buurt van een Apple-computer. Vijf business facts die tot de verbeelding spreken. (3)

Van de productiefste dag van de week tot roken in de buurt van een Apple-computer.  Vijf business facts die tot de verbeelding spreken. 

1. De productiefste dag van de werkweek is dinsdag. Al zijn de meningen verdeeld. Volgens sommigen blijkt net maandag toch de productiefste dag van de werkweek te zijn. Een studie, uitgevoerd door Microsoft Office bij Britse werknemers, toont immers aan dat we het meest productief zijn om 10u01 op maandagochtend. 

2. Warner Music is eigenaar van de auteursrechten op ‘Happy Bithday’. Technisch gesproken bent u hen dus royalty’s verschuldigd elke keer dat u het zingt op iemands verjaardag.

3. Als u tien euro op zak heeft en geen schulden heeft, bent u rijker dan een kwart van alle Amerikanen.

4. De Volkswagen Groep is minder ‘volks’ dan u zou denken. De groep is namelijk ook eigenaar van Bentley, Bugatti, Lamborghini, Ducati en Porsche.

5. Roken in de buurt van een Apple-computer maakt de garantie ongeldig. Apple weigert computers te repareren als blijkt dat er in de buurt van die Mac gerookt is. Volgens het bedrijf is reparatie te ongezond voor haar medewerkers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business