Nieuws

TomTom lanceert nieuwe golfhorloge

TomTom wil golfers helpen hun spel te verbeteren. Daartoe brengt het bedrijf een nieuwe sporthorloge op de markt.

TomTom wil de golfers onder ons verleiden met een splinternieuwe sporthorloge: de TomTom Golfer. De wearable is uitgerust met GPS en moet spelers bijstaan tijdens het golfen. Het horloge is voorzien van een relatief groot scherm, waarop je de afstand tot hindernissen en layups kan aflezen, net als de beste plaats voor een approach naar de green.

De TomTom Golfer beschikt over de gegevens van meer dan 34.000 golfbanen wereldwijd. Eventuele updates voor het uurwerk zijn beschikbaar via een app voor de smartphone. Corinne Vigreux van TomTom ziet potentieel in het nieuwe gadget: “Inzicht in de uitdagingen van de baan zal golfers helpen om hun handicap te verlagen”. Dat inzicht moet de TomTom Golfer bieden door relevante baaninformatie in één oogopslag beschikbaar te maken.

Eventuele verbeteringen met dank aan het horloge kunnen spelers gemakkelijk bijhouden. Scores, afstanden en tijd zijn immers bij te houden met het ding. De TomTom Golfer is vanaf vandaag online te bestellen voor een adviesprijs van 249 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business