Nieuws

PC Magazine 186

PC Magazine 186

Prestatieproblemen van AC: Unity
Assassin’s Creed: Unity moest een grafisch pareltje worden. Ubisoft en Nvidia gebruikten het spel om uit te pakken met ongeziene grafische prestaties, maar het spel kon de dure beloftes niet waarmaken. Wij onderzoeken wat er mis liep.

Tops en Flops van 2014
Elk jaar heeft ze wel, de technologische doorbraken die de mogelijkheid hebben ons leven te veranderen. En elk jaar zijn er ook de misstappen, de toestellen en trends waarvan we denken ‘hoe kwamen ze daarbij?’.  Van massale beveiligingslekken over onbegrijpelijk populaire apps tot verrassend goed doordachte smartphones: dit was 2014.

Massatest headsets
Skypen op je computer gaat meestal wel met de ingebouwde microfoon, maar een echte headset maakt het geheel veel aangenamer. We testen twee soorten headsets: kantoor en multimedia. Draadloos of met draad, duur of goedkoop, wij zoeken uit welke je moet hebben.

Alles over VPN
Een VPN-verbinding heeft tal van voordelen voor iedereen, en toch merken we dat het amper wordt gebruikt en dat niet iedereen alle voordelen kent van VPN. Tijd om het internet open te breken!

businesscoverminocpc magazine 186pcmagazineshop

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals