Nieuws

PC Magazine 190

PC Magazine 190

1,2 Nanometerrace
Met Broadwell en 14 nanometer een feit is het tijd om naar de toekomst te kijken. Volgens de wet van Moore moeten we tegen 2016 van een kleiner proces kunnen genieten, maar is onbeperkt verkleinen wel haalbaar en wensbaar?

Massatest SSD"s
Wil je een computer van een paar jaar oud weer als nieuw laten voelen? Dan is een SSD-schijf het antwoord. Deze op flashgeheugen gebaseerde opvolgers van de harde schijf zijn erg populair, zeker die met een capaciteit van 250 GB. Wij vergelijken dertig exemplaren die tussen de 150 en 300 euro kosten.

 

Dossier budgetlaptops
Dit dossier begon eerst als een massatest met tientallen laptops voor minder dan 500 euro, maar daar heeft een zwakke euro een stokje voor gestoken. Het resultaat is een mix van Chromebooks en Windows-laptops, allemaal voor minder dan 500 euro. Tijd om te budgetshoppen!

Digitaal tekenen
Special effects in films, de gekende figuurtjes van je favoriete comic of cartoon, de logo’s die iedereen kent: tekensoftware en -hardware heeft een rol gespeeld in een flink stuk van onze visuele cultuur. Wij geven je een kijkje achter de schermen van dit voor vele mensen onbekend stukje technologie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business