PC Magazine 191

PC Magazine 191

5G-connectiviteit
5G is in de maak. De nieuwe mobiele standaard zal hoogstwaarschijnlijk gebruik maken van een allegaartje aan verbindingsmethodes om de netwerkcapaciteit met 1.000 keer te verhogen. Er wordt vandaag al hard aan gesleuteld, maar de opvolger van 4G zal toch nog een tijdje op zich laten wachten.

Massatest hybride laptops
Kan je niet goed kiezen tussen een tablet of een laptop? Of ben je op zoek naar een nieuwe laptop en wil je wat extra flexibiliteit? We testen in totaal acht toestellen, ongeacht hun prijskaartje. Het diverse testveld levert alvast een verrassende eindwinnaar op.

Massatest smartphones
Een nieuwe smartphone kopen is voor velen een behoorlijke opdracht. Welke moet je kopen tussen de honderden modellen? We testen twee categoriën: toptoestellen en budgetmodellen. De éne boven 300 euro, de andere onder de prijsgrens van 200 euro. Beiden met keuze van de redactie.

Hosting
Of je nu je eigen blog wilt opzetten of een complete winkel gaat starten, om hosting kom je niet heen. Maar kiezen voor de juiste dienst is overweldigend, zeker omdat je van cloudgebaseerde publieke diensten tot een eigen server in co-locatie kan gaan. Geen nood: wij zetten alle aspecten op een rij, en laten belangrijke diensten het voetlicht passeren. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business