Nieuws

Plantronics lanceert eerste zakelijke hoofdtelefoon met noise-cancelling

Plantronics levert een oplossing voor werknemers die in een luide omgeving moeten communiceren via een draadloze headset met active noise cancelling technologie.

 
Het Amerikaanse bedrijf Plantronics brengt in primeur een UC-headset uit die alle achtergrondgeluid zal uitschakelen via active noise cancellation. De Voyage Focus UC moet de concentratie en het comfort van de gebruiker verhogen.
 
Het bedrijf speelt met de hoofdtelefoon in op trends zoals openlandschapskantoren, die naast ruimte ook veel omgevingsgeluid produceren. Voor werknemers in een dergelijke omgeving die veel telefoneren of taken uitvoeren die een opperste concentratie vereisen, kan de Voyage Focus UC een oplossing betekenen.
 

De Voyage Focus is een bluetooth stereoheadset geschikt voor UC en multimedia-applicaties. Het is voorzien van active noise cancelling en een reeks functies die het geluid binnen het toestel op een optimale manier aanleveren. De headset zal zowel beller als ontvanger een verbeterde audio-ervaring bieden. Plantronics heeft ook ingebouwde sensoren voorzien waardoor de hoofdtelefoon slim reageert op de bewegingen van gebruikers: geluid kan automatisch gedempt of gepauzeerd worden als men de headset afzet, een oproep kan automatisch opgenomen worden door de hoofdtelefoon op te doen.
 
Het bedrijf maakt zich sterk dat de Voyager Focus UC een holistische oplossing biedt. “We hebben geprobeerd alle uitdagingen die samenhangen met samenwerken na te lopen en hebben een oplossing gebouwd om ze op te lossen,” aldus Bill Loewenthal, vice president enterprise solutions management bij Plantronics. De draadloze headset kan tot twaalf uur gesprekstijd leveren tussen oplaadbeurten door. De prijs van het product is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business