Nieuws

Sign2pay verkast van Antwerpen naar Amsterdam

Het Belgisch-Nederlands fintech bedrijf sign2pay verplaatst zijn hoofdkantoor van Antwerpen naar Amsterdam. "Zowel bij consument als retailer heerst in Nederland een volwassen e-commerce- en mobile mindset."

 
Het Belgisch-Nederlandse Fintech bedrijf sign2pay verhuist zijn hoofdkantoor van Antwerpen naar Amsterdam. Sign2pay ontwikkelde en voorziet een mobiele betaaloplossing waarbij gebruikers met een handtekening op een touchscreen hun transactie snel bekrachtigen.
 
Het bedrijf is in 2014 opgericht in Antwerpen door Nicolas Mertens, Nick Lloyd en Tom Schouteden. Dat sign2pay na een jaar naar het noorden trekt, ligt vooral aan het feit dat Nederland al een stap verder staat qua mentaliteit. “De marktpotentie in Nederland is momenteel aanzienlijk groter dan die in België. Zowel bij consument als retailer heerst een volwassen e-commerce- en mobile mindset,” aldus CEO Nicolas Mertens. “Wij blijven trouw aan onze roots in Vlaanderen. Niettemin willen wij dichter bij het vuur zitten.”
 
Verder is de verhuis naar Amsterdam ook ingegeven door praktische redenen: “Een groot deel van onze partners zijn Nederlandse merchants, veel van deze bedrijven zijn gevestigd in of rond Amsterdam. Bovendien werkt een deel van ons team – voornamelijk de technische developers – reeds vanuit Amsterdam.” Het hoofdkantoor van sign2pay is nu te vinden aan de Willemsparkweg in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business