Nieuws

BT biedt rechtstreekse verbinding met HPE Helion aan

Bedrijven hebben baat bij een veilige en betrouwbare toegang tot data en applicaties. BT lost deze wensen in door een directe verbinding te leggen tussen zijn diensten en HPE Helion.

 
Deze week kondigde BT een betrouwbaardere en veiligere toegang tot de cloud aan. Het bedrijf bouwt namelijk verder op zijn ‘cloud of clouds’-visie en maakt een rechtstreekse verbinding met de Helion Managed Cloud Services van Hewlett Packard Enterprise mogelijk. De directe verbinding is al beschikbaar in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en zal in toekomst ook in andere belangrijke zakelijke centra beschikbaar zijn.
 
De nieuwe dienstverlening van BT maakt gebruik van de HPE Rapid Connect-mogelijkheid om het publieke internet te omzeilen wanneer verbinding met HPE Helion wordt gemaakt. Hierdoor zijn klanten zeker dat de toegang betrouwbaar en veilig is, ongeacht de locatie vanwaar men met de cloud connecteert.
 
“Organisaties zien de flexibiliteit en wendbaarheid die voortkomen uit de inzet van clouddiensten in. Om hun cloudgebruik te versnellen hebben zij een veilige en betrouwbare toegang nodig tot data en applicaties, ongeacht of ze in private, publieke of hybride clouds gehost zijn. Door het toevoegen van directe connectiviteit met HPE Helion zullen klanten profiteren van een oplossing die consistent, veilig en betrouwbaar is, ongeacht waar zij actief zijn,” licht Keith Langridge verder toe.

Op 15 december organiseren Smart Business en ZDNet een gratis seminar over de ICT-trends voor 2016. Voor meer informatie en mogelijkheid om in te schrijven, kan u terecht op www.businessmeetsit.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business