Nieuws

Nextel lanceert nieuwe communicatieoplossing in de cloud

Nextel integreert mobiele en vaste telefonie in één oplossing, namelijk Nextel Global. Hierdoor wordt een smartphone echt onderdeel van de communicatieoplossing van uw bedrijf.

 
Gisteren kondigde Nextel de lancering van een nieuw product aan. Nextel Global is een flexibele communicatieoplossing die vaste en mobiele telefonie integreert in de cloud. Hierdoor kan u gebruik maken van een virtuele infrastructuur zonder dat de functies die u van uw huidige telecomoplossing gewoon bent, verloren gaan.
 
“Met onze jarenlange ervaring in bedrijfstelefonie, alsook onze ervaring als vaste en mobiele telecomoperator, lanceert Nextel als eerste een cloudoplossing die dezelfde functionaliteit en bedrijfszekerheid biedt als de vertrouwde bedrijfstelefonie van vandaag. Beheerders winnen zo tijd door een vereenvoudigd beheer en gebruikers behouden hun vertrouwde werkomgeving. Deze en andere voordelen maken onze cloudoplossing uniek,” legt Joris Van Rymenant van Nextel uit.
 
Nextel biedt de nieuwe cloudoplossing aan via haar bestaand direct kanaal en zal deze ook via een selecte groep van partners op de markt zetten. Om de verschillende functies , zoals het gebruiken van de vertrouwde features van een bedrijfstelefoon op uw mobiele toestel, te activeren, zijn geen complexe codes of handelingen nodig. Ook het installeren van bijkomende apps is geen vereiste.
 
Op 15 december organiseren Smart Business en ZDNet een gratis seminar over de ICT-trends voor 2016. Voor meer informatie en mogelijkheid om in te schrijven, kan u terecht op www.businessmeetsit.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business