Nieuws

Amazon Web Services lanceert zakelijke mailoplossing

's Werelds grootste cloudprovider Amazon Web Services stelt met WorkMail een nieuwe service ter beschikking die het beheren van mailservers goedkoper en eenvoudiger maakt, volgens het bedrijf.

 
Na een testperiode van een jaar stelt Amazon de zakelijke cloudtoepassing WorkMail officieel beschikbaar voor het grote publiek. WorkMail is een programma waarmee gebruikers “mails kunnen sturen en agenda’s kunnen opstellen en delen via dezelfde e-mailapplicaties waarmee ze al bekend zijn (zoals Microsoft Outlook, hun webbrowser, of de apps op hun iOS of Androidtoestel), zonder dat ze hardware moeten beheren of kopen, of dure en complexe e-mailserver software moeten aanschaffen.”
 
Amazon wil bedrijven een betaalbare en eenvoudige cloudoplossing aanbieden voor hun mailzorgen, waarbij IT-verantwoordelijken wel nog de controle hebben over veiligheidsaspecten als encryptie of wachtwoorden, en bijvoorbeeld de mogelijkheid behouden om data te wissen op afstand via de AWS management console.
 
“Ik ben verheugd dat ik kan aankondigen dat Amazon WorkMail nu algemeen beschikbaar is in drie AWS-regio’s: VS Oost (Noord-Virginia), US-West (Oregon) en Europa (Ierland),” zegt Amazon Web Services Evangelist Jeff Bar over de nieuwe mailapplicatie. De WorkMail service is aan te schaffen voor 4 dollar per maand, waarbij Amazon 50 GB per gebruiker voorziet.
 
Beeld: Gil C / Shutterstock.com

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business