Nieuws

BI-bedrijf Credon stelt nieuwe sales manager Belux aan

Credon werft Tom Vandoorne als nieuwe sales manager aan. Hij neemt de leiding van het team voor België en Luxemburg over.

 
Het Belgische Credon verwelkomt een nieuwe sales manager voor België en Luxemburg: Tom Vandoorne. Hij zal Kurt Van Eeckhout vervangen, een van de oprichters van het bedrijf. Van Eeckhout zal zich sterker concentreren op het uitzetten van de lijnen voor Credon: hij gaat zich bezighouden met het uitwerken van verdere groeiscenario’s via nieuwe technologieën en partnerships.

“Tom wordt bij Credon verantwoordelijk om de groeicijfers van de afgelopen jaren te bestendigen. Zijn focus zal liggen op het gericht benaderen van de grote KMOs en maakt zich nu, onder leiding van Tom, op om ook de topbedrijven van België en Luxemburg te benaderen,” stelt Credon bij de aankondiging van het nieuws.
 
Credon biedt Qlikview software aan om data snel en eenvoudig beschikbaar te maken binnen bedrijven. De Belgische onderneming voorziet oplossingen voor Business Intelligence en datavisualisering.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Welke antivirussoftware gebruik jij?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business