Nieuws

Infosecurity.be, Storage Expo en Tooling Event afgelast wegens bomaanslagen Brussel

Ten gevolge van de bomaanslagen in Brussel hebben verschillende organisatoren beslist IT-events in Brussel af te lasten, waaronder Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event.

 
Organisator Jaarbeurs liet exposanten via Twitter en e-mail zonet weten dat de beurzen niet doorgaan. Normaal zouden deze events 23 en 24 maart in Brussel plaatsvinden, maar door de gebeurtenissen van vanmorgen heeft de organisator beslist om daarvan af te zien.
 
“We realiseren ons hoezeer dit België ontwricht,” zegt Ivo Meertens, Brand Manager van het Nederlandse bedrijf Jaarbeurs. “We volgen het nieuws op de voet en leven mee.” Ook liet men weten dat de beurs verschoven wordt naar een later tijdstip.
 
Infosecurity.be is de jaarlijkse vakbeurs over cybersecurity voor professionals, en werd gecombineerd met de Tooling Event, een event over IT-beheer, en Storage Epo die zich richt dataopslag. Andere IT-events in Brussel zoals de Data Innovation Summit, het startevent van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen en een event van vereniging ADM zijn eveneens afgelast.
 

bomaanslagbrusselbusinesseventinfosecurity

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen