Facturen betalen in één klik met Belgische betaalapp POM

POM staat voor Peace of Mind, waarmee Addocted NV naar verluidt doel op "gemoedsrust bij het betalen". Met de gloednieuwe POM-app wordt het mogelijk om facturen te betalen en archiveren op je smartphone.

 

Oprichters Johannes Vermeire en Tom Totté denken een oplossing te hebben gevonden voor het omslachtige proces van factuurbetalingen. Met de POM-app wordt het mogelijk om al je facturen in één centrale omgeving te betalen.

 

Zo kunnen papieren facturen in worden gescand, zodat het niet meer nodig is om de gegevens over te typen. Ook digitale facturen worden verzameld in de app, zodat je het overzicht behoudt over alle openstaande rekeningen. POM staat toe om, na registratie, je facturen in één klik te betalen. Na betaling kan je ten slotte de documenten in kwestie archiveren in de app, je mail of Dropbox. Op die manier kan je makkelijk in je archief zoeken naar specifieke facturen.

 

Niet alleen consumenten zijn geholpen met de app; POM mikt ook op zelfstandigen en kmo’s. Zij kunnen met de diensten van POM digitale facturen naar hun klanten verzenden.

 

“We kregen van onze klanten de feedback dat de huidige betaaloplossingen geen toegevoegde waarde boden. Met POM kan de klant nu al zijn facturen betalen en archiveren waar en wanneer ze maar willen,” klinkt het bij Addocted NV.

 

De app is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android. Betalen via POM gaat voorlopig enkel via Sign2Pay, maar in de toekomst zouden bijkomende betaalmiddelen beschikbaar worden.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=bivrTQYiRKU

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business