Nieuws

Stad Antwerpen en Google trakteren op gratis digitale training

Als vervolg van de lancering van een online lesplatform, organiseert de Stad Antwerpen in samenwerking met Google, een training om de digitale vaardigheden van de Belgische ondernemers op te poetsen.

 

In april werd het online lesplatform ‘Digitaal Atelier’ geïntroduceerd. Met het project biedt Google gratis trainingen aan over onderwerpen zoals online marketing, sociale media en SEO. De online lessen worden nu ook aangevuld met een training in de echte wereld.

 

Die draagt dezelfde naam als zijn online tegenhanger, Digitaal Atelier, en zal op 20 juni doorgaan in Antwerpen. Op het programma staan verschillende keynotes en vier workshops over online zichtbaarheid, analytics, webdevelopment en efficiënte digitalisering. De lessen zijn vooral bedoeld voor ondernemers die wel willen digitaliseren, maar niet weten hoe dat te bewerkstelligen. Bovendien is de training helemaal gratis, maar inschrijven is verplicht. Op de dag worden zo’n 800 deelnemers verwacht.

 

Burgemeester Bart De Wever is alvast blij met het initiatief: “Antwerpen is een diverse stad in het hart van de Benelux, een metropool op maat met een stevig internationaal karakter. Een ideale omgeving dus voor bedrijven om resoluut de digitale kaart te kiezen.” Onder andere Bart De Wever en Thierry Geerts, country manager van Google België, zullen de training openen met een welkomstwoord.

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business