Nieuws

Microsoft Sway krijgt extra functies voor betalende gebruikers

Na een lange bètafase, wordt Microsofts presentatie-software voorzien van functies die enkel beschikbaar worden voor betalende klanten.

 
Microsofts Sway is het hippe broertje van PowerPoint. Met de software is het mogelijk om interactieve presentaties, rapporten en nieuwsbrieven te creëren. Hoewel PowerPoint de gebruiker meer controle geeft over vormgeving, is Sway een goede optie om snel informatie in een aantrekkelijke en overzichtelijke vorm te gieten. Bovendien is het met Sway makkelijker om de creaties online te delen.

Wachtwoord

Sway werd iets minder dan een jaar geleden geïntroduceerd als onderdeel van Office 2016, en krijgt nu een grotere rol toebedeeld met een aantal bijkomende functies. Office 365-klanten zullen vanaf nu hun creaties kunnen beveiligen met een wachtwoord. Enkel mensen die het wachtwoord kennen, zullen de presentatie kunnen zien, en indien mogelijk, het document kunnen bewerken.
[related_article id=”167389″]

Meer inhoud

Daarnaast wordt het mogelijk om Sway-presentaties langer te maken en te voorzien van meer foto’s, video’s en andere inhoud. Betalende klanten kunnen voortaan 1.500 objecten toevoegen, waaronder bijvoorbeeld 300 foto’s, 40 video’s en 200 tweets. Om te vergelijken: de gratis versie van Sway laat ongeveer 200 objecten toe, zoals 150 foto’s, 10 video’s en 10 tweets.
 

Geen reclame

Wat gebruikers van Sway echt vrolijk zal stemmen, is de teloorgang van de obligatoire “Made with Sway”-boodschap. De functie kan worden uitgeschakeld in de instellingen onder ‘Share’. Daarmee kan een einde worden gemaakt aan de ietwat goedkoop uitziende advertentie die volgde na elke presentatie. Opnieuw is die functie enkel voor de abonnees van Office 365. Wie niet betaalt, zal het nog even moeten doen met de reclame-boodschap.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business