Nieuws

Combell weer op overnamepad met acquisitie OpenMinds

Combell, deel van de groep Intelligent, is weer op het overnamepad. De Belgische nummer één op het gebied van hosting neemt het Gentse Openminds over, waarmee het zijn leiderspositie consolideert.

 
Met de overname wilt Combell de “DevOps-aanpak” verder ontwikkelen. DevOps draait rond de samenwerking tussen ontwikkelaars – de Dev-component – en andere IT-professionals – het Ops-aspect. Door samen te werken worden applicaties vanuit beide visies ontwikkeld, wat leidt tot betere apps en een snellere uitrol.
Openminds is gespecialiseerd in die DevOps-benadering, en zal Combell ondersteunen bij het verder uitbouwen van de aanpak in praktijk.
 
Voorlopig betekent dat dat Openminds blijft bestaan, maar of het merk op lange termijn wordt behouden is niet zeker. “Dat is niet onze prioriteit op dit moment,” legt Jimmy Cappaert, Business Developer bij moederbedrijf Intelligent. “Nu willen we vooral bekijken hoe we de producten op de beste manier kunnen aanbieden voor onze klanten; zowel die van Combell als die van Openminds.” In een blogpost laat Openminds weten dat “alle afspraken, procedures en prijzen” worden behouden.
 
De overname is de laatste in een lange reeks veroveringen. Combell bedient op dit moment zo’n 55.000 klanten en host naar eigen zeggen meer dan 1 op 5 Belgische websites.

belgischbusinesscombelldevopshostingopenminds

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN