Nieuws

Outlook.com voegt ondersteuning voor Google Drive toe

Gebruikers van Outlook.com kunnen vanaf nu rechtstreeks in de e-maildienst werken met Google Drive, naast andere toevoegingen.

 
Microsoft introduceert drie veranderingen in Outlook.com, waarvan ondersteuning voor Google Drive de meest ingrijpende is. In de mobiele versie van Outlook op iOS en Android werken beide diensten al langer samen, nu trekt het bedrijf dit ook door naar de webapp. Concreet betekent dit dat gebruikers rechtstreeks in Outlook.com kunnen werken met bestanden op Googles clouddienst.
 
Naast de ondersteuning voor Google Drive keert ook een ex-functie weer terug: delen van de Facebook support die Microsoft vorig jaar moest schrappen, duiken opnieuw op. Dat houdt in dat je een Facebookaccount aan Outlook kan linken en eenvoudig foto’s kan binnenhalen van het sociale netwerk.
 
Tot slot heeft het bedrijf gesleuteld aan bijlages. Die kunnen al eens verloren raken in een lange e-mailconversatie. Microsoft voegt een centrale lijst toe waar je de verschillende bijlages die gedeeld zijn tijdens het gesprek kan terugvinden. De update voor Outlook .com rolt momenteel uit.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business