Nieuws

BT haalt internationaal IT-contract Randstad binnen

BT zal voor interimspecialist Randstad een nieuwe IT-infrastructuur voorzien die 3.500 locaties met de cloud moet verbinden.

 
Randstad Group gaat in zee met het Britse telecombedrijf BT om zijn IT-infrastructuur wereldwijd te vernieuwen. BT zal een cloudnetwerk opzetten dat 3.500 vestigingen in 37 landen moet verbinden in Europa, Amerika, het Midden-Oosten en Azië.

Synthese

Het telecombedrijf zal de verantwoordelijkheid voor Randstads internetfaciliteiten overnemen van de verschillende regionale dienstverleners die het interimkantoor momenteel gebruikt. “We waren op zoek naar een wereldwijde integratiepartner voor netwerk- en clouddiensten, om ons te helpen meer controle te krijgen over ons netwerk, de efficiëntie te verhogen, voordelen van de cloud te maximaliseren en onze digitale transformatie te versnellen,” zegt Bernardo Payet, General Manager Randstad Global IT Solutions. “BT zal de last van het aansturen van een grote verscheidenheid aan leveranciers bij ons wegnemen.”
 
Aan de netwerkkant zal Randstad in de toekomst een beroep doen op de BT-services IP Connect en Internet Connect, die “de betrouwbaarheid en veiligheid van IP-gebaseerde Virtual Private Networks (VPN) met de flexibiliteit van internetconnecties te combineren,” aldus het bedrijf. Voor de cloudcapaciteit voorziet BT de diensten Cloud Connect, dat gebruik maakt van AWS, en One Cloud, dat spraakdiensten levert aan de werknemers van Randstad.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business