Nieuws

Slack for Enterprise wordt begin 2017 gelanceerd

Slack lanceert een derde formule, gericht op enterprise-bedrijven. Lang gaf Slack te kennen die dit jaar zou uitkomen, maar die planning is ondertussen bijgesteld.

 
Begin 2017 wordt Slack for Enterprise officieel beschikbaar, weet ZDNet. Slack for Enterprise onderscheidt zich van Slack for Teams, de abonnementsformule die werd opgedeeld in een gratis, ‘Standard’- en ‘Plus’-optie. Het communicatieplatform is gemaakt om chatten en samenwerken makkelijker te maken, maar werd tot nu toe weinig gebruikt door enterprise-bedrijven. Met enkele nieuwe functies wil Slack ook die markt inpalmen.
 
“We zijn in bèta bij verschillende enterprises,” liet CTO Cal Henderson weten. “Voor IT is er de uitdaging van dispersie. Veel teams hebben zelf al Slack in gebruik.” Om die teams te accomoderen, bestaat Slack for Enterprise uit meerdere ‘workspaces’, (denk: een apart platform voor marketing, sales of IT) en kunnen chatkanalen gedeeld worden tussen die workspaces. Daarnaast kunnen berichten eventueel ook meteen naar het hele bedrijf worden gestuurd. Ten slotte worden strengere administrator-tools geïntroduceerd, en wordt er gewerkt aan tools die de uitrol op grote schaal mogelijk maken.
 
De tarieven voor Slack for Enterprise zijn niet bekend, maar kunnen wellicht na de lancering worden aangevraagd.
 
Foto: Slack

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business