Nieuws

Hostinggroep Combell breidt uit naar Denemarken

De hostinggroep achter het Belgische Combell zet de uitbreiding door in Scandinavië met de overname van drie Deense hosters.

 
Intelligent heeft er drie aanwinsten bij. Door enkele hostingbedrijven in Denemarken over te nemen, hoopt het een sterke positie in Scandinavië te veroveren, naast de huidige aanwezigheid in Nederland en België. Het bedrijf zal dan over negen kantoren beschikken in drie verschillende landen.
 
Intelligent liet het oog vallen op Solido Hosting, Jaynet en DanDomain. Twee hosters, Solido Hosting en Jaynet zullen volgend jaar samensmelten met Sentia: het Intelligent-merk dat zich voornamelijk zal richten op de enterprise-markt. Daarnaast wordt DanDomain, “één van de grootste hosters in Denemarken”, overgenomen. DanDomain wordt behouden in dezelfde vorm en zal in de volgende jaren samen met Combell werken aan de uitbreiding van het gamma. Volgens het persbericht mogen we zo ook “een uitrol van nieuwe hostingoplossingen in de Benelux” verwachten.
 
De uitbreiding naar Denemarken was een logische keuze, volgens CEO Jonas Dhaenens. De Deense markt is vergelijkbaar met die van de Benelux, en bovendien kan het land dienen als een uitvalsbasis om ook de rest van Scandinavië in te lijven.
 
//www.smartbiz.be/nieuws/168068/combell-op-overnamepad-met-acquisitie-openminds/

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business