Game Mania start met webshop

Het Belgische Game Mania start met de online verkoop van games. In een ‘soft launch’ voorzag de spellenketen zijn website al met de webshopfunctionaliteit.

Thuislevering

Tot nu toe waren klanten genoodzaakt om zich telkens naar één van de filialen in de Benelux te begeven wanneer ze een spel wilden kopen. Het gamma werd wel online tentoongesteld, maar klanten konden spellen alleen online reserveren, waarna ze de spellen in de winkel afhaalden. Dat is sinds vandaag anders: zowel tweedehands als nieuwe games kunnen vanaf vandaag thuis worden geleverd, net zoals de pre-orders en consoles die Game Mania aanbiedt. Verzendkosten zijn standaard 1,98 euro.

Soft launch

De opening van de webwinkel werd niet groots verkondigd, bevestigt marketingmanager Tom Henderikx aan Entertainment Business. ‘De komende dagen gaan we goed kijken hoe het loopt en waar verbeterpunten zijn. Ik kan mij voorstellen dat we tegen de E3 deze alsnog groots gaan lanceren,” aldus Hendericks.

Voor de verzending doet Game Mania een beroep op koeriersdienst DPD. Indien klanten bestellen voor 16:00, wordt het pakket de volgende dag geleverd.

 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business