Media Markt biedt ‘levering op maat’ via Parcify

Media Markt schakelt Belgisch crowdsourcingplatform Parcify in om pakjes te bezorgen in Antwerpen, Brussel en Gent. Pakjes kunnen tot middernacht bezorgd worden, 7 dagen op 7.

Lokale koeriers

Met Parcify wilt Media Markt een ‘levering op maat’ aanbieden. Het mobiele platform verbindt handelaars met lokale koeriers, die on-demand worden ingeschakeld. Klanten moeten bovendien niet thuisblijven voor hun bestelling: vanaf de bestelling start, kunnen ze zich ‘stapvoets bewegen’. De koeriers weten hen dan te vinden met behulp van geolocatie en bezorgen het pakje waar de klant zich dan ook mag bevinden.

‘Door het aanbieden van deze gepersonaliseerde leveringsdienst, beantwoorden we een werkelijke vraag van de klant,’ aldus Philipp Depautex, managing director e-commerce bij Media Markt België. ‘Uit verschillende studies blijkt dat het gebrek aan flexibiliteit bij leveringen een bron van frustratie is voor vele online shoppers in België.’

Premiumprijs

Indien klanten hun pakje door Parcify willen laten bezorgen, kunnen ze het tijdstip van de levering zelf kiezen tot één maand na de bestelling. Het tijdstip wordt ingepland in een tijdslot van twee uur tussen 8:00 en middernacht. De levering is mogelijk voor kleine artikelen die minder dan 30 kilogram wegen, en enkel in geselecteerde postcodes in en rond Antwerpen, Brussel en Gent. Binnenkort wordt de optie uitgebreid naar andere Belgische steden.

Voor de flexibele dienst vraagt Media Markt een premiumprijs. Tot 30 september betalen klanten nog 1,99 euro, maar daarna kost een ‘levering op maat’ 7,99 euro. Andere opties bij Media Markt, zoals levering aan huis of in een bpost-punt, zijn gratis.

 

https://www.twinkle.be/nieuws/168059/belgische-chauffeurs-vervoeren-pakjes-gratis-benzine/

 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business