Nieuws

SecureLink en Vectra AI werken samen voor verbeterde cybersecurity

Goede beveiliging is van enorm belang in bedrijven. SecureLink en Vectra AI hebben nu de handen in elkaar geslagen om sneller cyberaanvallen op te sporen.

 

SecureDetect Network, zo heet de nieuwste dienst van de beveiligingsexpert SecureLink, waarvoor het de hulp heeft ingeschakeld van AI-specialist Vectra AI. De service is er om organisaties te helpen bij de real-time opsporing en bestrijding van verborgen cyberaanvallen, en dat met de hulp van AI. Hiervoor maakt SecureLink gebruik van Vectra’s Cognito AI-platform.

 

Thomas Fetten, CEO van SecureLinks, deelt mee dat uit hun onderzoek is gebleken dat er steeds meer dreigingen zitten in legitieme bedrijfsprocessen en dat de impact daarvan vaak groter is dan bij traditionele aanvallen. Deze zogenaamde “onbekende onbekenden” worden dan ook best snel en doeltreffend aangepakt. Daarvoor is het SecureDetect Network ontwikkeld in samenwerking met Vectra AI.

 

Deze AI-gedreven netwerkdetectie en -respons maakt geen gebruik van “signatures” en heeft geen eindpoint client software nodig. Voor de uitrol ervan is ook geen nieuwe omgeving nodig, waardoor het ideaal is voor managed service-omgevingen zoals SecureDetect.

 

Hitesh Sheth, CEO van Vectra, benadrukt dat AI-gedreven diensten nodig zijn voor een goede detectie en afwering van bedreigingen. Het Cognito AI-platform is daarom een grote hulp voor ondernemingen om geavanceerde cyberaanvallen tegen te gaan.

 

“Met het SecureDetect Network, voorzien van Vectra AI, kunnen organisaties groeien naar het volgende niveau van maturiteit op het vlak van Security”, aldus Thomas Fetten, CEO van SecureLink.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business