Nieuws

Ikea toont interesse in online marktplaats voor meubelverkoop

Stel je voor dat er een website is waarop je meubels van verschillende fabrikanten kan terugvinden. Handig, niet dan? Zo denkt Ikea er alleszins over.

Op Coolblue vind je allerlei elektronica van verschillende producenten op eenzelfde online platform. Op Zalando zie je dan weer een ruim kledingaanbod terug. De Zweedse meubelfabrikant Ikea ziet nu mogelijkheden in een gelijkaardig online platform voor meubels van verschillende fabrikanten.

Dit is echter niet iets dat binnenkort zal verschijnen. Torbjörn Lööf, CEO van Ikea, vermeldde zijn interesse in een dergelijk platform in een interview met de Financial Times. Hij ziet hier kansen en vindt het daarnaast een interessant gebied om te verkennen. Concrete plannen en samenwerkingen zijn er op dit moment nog niet.

Wel zouden we binnenkort een samenwerking zien van Ikea met een andere online marktplaats. Welke marktplaats dit zal zijn, is nog niet bekend. Amazon behoort hier zeker tot de mogelijke partners, aangezien de meubelgigant in het verleden reeds producten verkocht via het platform van de e-commercegigant.

businessecommerceikeaonline marktplaatsontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals