Nieuws

Tim Cook gaat mee op in Apple-grapje

Gisteren beging President Trump een heuse lapsus tegenover Apple-CEO Tim Cook. Die reageerde er echter verrassend volwassen op.

 

Gisteren moest Apple-CEO Tim Cook even op zijn tanden bijten toen de Amerikaane president Trump hem “per ongeluk” Tim Apple noemde tijdens een bijeenkomst van de Workforce Policy Advisory Board. In een filmpje van de verspreking is de zien hoe zowel Ivanka Trump, als Tim Cook, die beiden de president flankeren, tijdens de verspreking de ogen met plaatsvervangende schaamte neerslaan. Ivanka probeerde haar vader misschien nog net toe te sissen dat hij zich versproken had. Tim Cook liet het allemaal betijen.

 

Cook of Apple?

 

Tim toont zich duidelijk als de meest volwassene van het hele gezelschap. Hij corrigeerde de President niet voor het oog van alle camera’s, maar deed wat ieder weldenkend man in die situatie ook zou doen; namelijk zijn Twitter bio updaten. In plaats van “Tim Cook” staat daar nu “Tim” te lezen, gevolgd door een appel-emoji. Een schalkse verwijzing naar de presidentiële verspreking van de dag voordien.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business