Nieuws

BKM, dochteronderneming van Orange Belgium, krijgt Rigo Gielen als Managing Director

BKM, vorig jaar overgenomen door Orange, is aanbieder van ICT-oplossingen voor bedrijven.

In juli 2019 nam Orange Belgium ICT-integrator BKM over. Zo breidde het bedrijf zijn B2B-aanbod uit met de Unified Communication & Collaboration- en ICT-oplossingen van BKM om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van B2B-klanten naar een enkele leverancier van connectiviteit en ICT-oplossingen.

Via BKM biedt Orange Belgium ICT-oplossingen aan in 4 aparte vakgebieden: Unified Communication & Collaboration (UCC) solutions, IT & Security solutions, Document & Visual solutions en Connectivity solutions. Het bedrijf noemt zichzelf pionier in cloud-UCC-oplossingen.

Position Switch

De voormalige managing director en oprichter van het dochterbedrijf, Bart Soetaers, maakt nu plaats voor Rigo Gielen. Rigo Gielen begon zijn professionele loopbaan in 2002 op de afdeling Purchasing & Finance Controlling van Dalkia Belux, een onderdeel van de Veolia Groep. In 2007 maakte hij de overstap naar Mobistar, waar hij jarenlang de transformatie van zowel de B2C- als B2B-distributiekanalen in goede banen leidde. Zijn laatste functie als Director Business Sales & Affiliates combineerde hij met die van Chief Financial Officer van BKM, sinds de overname door Orange Belgium.

Onestopshop-ecosysteem

“Ik ben vereerd dat ik de nieuwe Managing Director van BKM mag worden. Onder mijn bewind zullen we verder innoveren op het gebied van connectiviteit en ons B2B-aanbod verder uitbreiden. Dankzij het connectiviteitsnetwerk van Orange Belgium in combinatie met het ICT-netwerk van BKM kunnen de klanten van beide bedrijven genieten van de voordelen van een onestopshop-ecosysteem.” Aldus Gielen.

Bart Soetaers wordt Business Development Manager in de Orange-BKM-structuur. In die hoedanigheid zal hij SMA- en corporate accounts uit het midden- en hoge segment als klant aantrekken en overtuigen. Daarnaast zal hij nieuwe projecten binnenhalen, waarbij zowel de ICT-projecten en -diensten van BKM als de connectiviteitsdiensten van Orange aangewend zullen worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business