Nieuws

Orange Belgium stelt Antoine Chouc als nieuwe CFO aan

Chouc was al actief als Chief of Staff bij het moederbedrijf van Orange. Op 1 maart vervangt hij de vertrekkende Arnaud Castille.

Castille vervulde de voorbije vier jaren de rol van Chief Financial Officer bij Orange Belgium. Op 1 maart trekt hij de deuren van het bedrijf achter zich toe om een niet nader genoemde nieuwe uitdaging aan te gaan. Volgens CEO Xavier Pichon had Castille een aanzienlijk aandeel in de financiële transformatie van het telecombedrijf. Hij verhoogde de winstmarges en werkte veel van de schulden van het bedrijf weg, zodat het telecombedrijf de voorbije drie jaar een sterke groei kon doorzetten in België.

Gelukkig heeft Orange Belgium niet lang moeten zoeken naar een opvolger voor Castille. Die werd gevonden bij het moederbedrijf Orange Group: Antoine Chouc. Chouc is sinds 2018 actief bij het Franse bedrijf, waar hij nu de rol van Chief of Staff vervulde. Met Chouc vindt Orange Belgium dus een man die de telecommarkt al door en door kent. Per 1 maart zal hij zijn nieuwe functie vervullen.

Op zijn nieuwe rol reageerde Antoine Chouc als volgt: “Ik sta enthousiast te trappelen om in de komende weken bij Orange Belgium van start te gaan. Zeker omdat ik zelf kon vaststellen hoe het bedrijf de laatste jaren erg indrukwekkend blijft groeien dankzij sterke strategische keuzes, uitstekende teams, krachtig management en haar unieke positie op de markt.”

Afbeelding: Orange Belgium

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business