Nieuws

Belgisch whitesky.cloud in zee met Acronis

Whitesky.cloud, een Belgische cloudoplossing, en cybersecurity-expert Acronis kondigen een samenwerking aan voor hun activiteiten in de Benelux.

Whitesky.cloud, gevestigd te Lochristi, is bekend voor zijn cloudcomputing-aanbod voor telecombedrijven, managed service providers (MSP’s) en integrators. Voor de verzekering van de cyberveiligheid van hun cloudsystemen doen ze nu beroep op Acronis. De samenwerking houdt in dat de cloudleverancier nu het Acronis Cyber Protect Cloud-pakket aan zijn partners kan voorzien. Waar whitesky.cloud reeds over cyberbescherming beschikte, breiden ze dit nu uit met bijkomende toepassingen van Acronis. Daardoor krijgen ze bijkomende antivirus- en back-upsoftware, samen met AI-toepassingen voor het detecteren van malware en het beveiligen van eindpunten.

“We zijn erg enthousiast over deze ontwikkeling”, zo meldt Floris Van Miert, Strategic Partner Manager bij Acronis. “Dankzij de unieke flexibiliteit van whitesky.cloud worden gegevens niet in één datacenter vergrendeld, maar kunnen ze ook lokaal worden opgeslagen. Dat biedt de eindgebruiker veel meer mogelijkheden.”

Jeroen Van Langenhove, managing director bij whitesky.cloud, lijkt alvast tevreden met de uitbreiding van het aanbod: “We wilden de grenzen van onze bestaande oplossing opzoeken en onze expertise en toegevoegde waarde optimaal benutten. En zo kwam backusky.cloud tot stand. Nu kunnen we bedrijven een gepersonaliseerde cloud mét Acronis Cyber Protect aanbieden. De veiligheid van de gegevens van onze klanten heeft onze hoogste prioriteit.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business