Nieuws

Veel kleuren en opslag voor Google Pixel 7a

Google Pixel 7a camera
Met mondjesmaat komen er steeds meer details vrij over de aanstormende Google Pixel 7a. De telefoon komt vermoedelijk uit in mei.

Hoewel we nog even moeten wachten vooraleer we met de Google Pixel 7a aan de slag kunnen, weten we steeds meer over het toestel. Het laatste lek komt van Paras Guglani, die de informatie in eerder beknopte vorm op Twitter gooide.

Volgens de lekker zal de Google Pixel 7a beschikbaar zijn in maar liefst vijf verschillende kleuren. Daaronder vind je Dinuguan Black, Crispy Kale, Mayo Cream, Tide Orange en Vibrant Ube. In normale bewoording betekent dat een zwarte, groene, crêmekleurige, oranje of paarse smartphone voor wie de smartphone wenst aan te schaffen. Voor een blik op de kleuren te werpen zullen we nog even moeten wachten tot het toestel onthuld wordt. De lekker laat namelijk geen beelden van het toestel zien.

De kans bestaat dat er nog een kleurtje aan het assortiment wordt toegevoegd. Kuba Wojciechowski, een bekende naam als het over lekken gaat, deelt beelden van Pixel Buds A in het “sky blue”. Dat “sky blue” is een nieuwe kleur voor Google. Daardoor is het aannemelijk dat ook andere toestellen de nieuwe tint krijgen. Voor de Pixel 7a heeft Wojciechowski het over “arctic blue”.

Guglani deelt verder op Twitter dat het toestel “beschikbaar zal zijn met 256GB opslag”. Ook hier krijgen we weinig extra informatie van de lekker. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de Pixel 7a niet met meer of minder opslagcapaciteit te verkrijgen zal zijn. 

Andere specificaties

Eerdere lekken signaleerden al dat de Google-telefoon een Tensor G2-chipset krijgt en een beeldverversing van 90Hz zal bieden. Ook wat betreft de camera doet de Pixel 7a het beter dan zijn voorganger: het toestel krijgt nu een 64 MP-sensor, ter vervanging van de oude 12 MP-sensor.

Tenslotte ondersteunt het toestel ook de nieuwste Bluetooth 5.3-standaard. Wel komt het nog met Android 13 uit de doos – upgraden naar Android 14 zal je dus zelf nog moeten doen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business